Rouwretraite


Lotgenotencontact bij verlies

Rouwretraite met paarden

Niemand begrijpt beter wat je doormaakt dan iemand die het zelf heeft meegemaakt! Tijdens deze rouwretraite kun je in een geheel andere en veilige omgeving met elkaar praten, erkenning vinden en op zoek gaan naar jouw eigen invulling van het rouwproces.

Ont-Span-Je in rouw

Je omgeving vindt al snel dat je na een bepaalde periode weer volop in de maatschappij kunt functioneren, zowel op sociaal vlak als op het werk. Mogelijk ervaar je keer op keer dat men al snel van mening is dat je nu wel weer ‘normaal’ kunt doen. En dat terwijl jij zelf nog tegen grote emotionele blokkades aanloopt en helemaal niet klaar bent om weer ‘normaal’ te gaan doen. En wat is dat normaal eigenlijk? En wie bepaalt dat?

Rouwen is keihard werken

Het verlies van een dierbare is heel ingrijpend. Het verdriet gaat niet zomaar voorbij, daar moet je heel hard voor werken. Wij nemen je graag mee naar het prachtige en inspirerende Spanje om je in een ongedwongen omgeving bij te staan. 

Wij bieden je een uitgebreid pakket aan bij hechte kuddes prachtige Spaanse paarden van Yeguada Onix. Door middel van oefeningen bij- en tussen de paarden ga je aan je rouw werken. Dit zal je inspanning kosten, maar spanningen wegnemen en uiteindelijk ontspanning geven.

Wij willen je graag meenemen op reis om jezelf weer te vinden. 

"Wat heeft het lotgenotencontact mij veel gebracht! Nu na drie jaar, zijn wij nog steeds elkaars steun en toeverlaat."
(Ilonka, ging mee met de rouwretraite in Spanje in 2017)

Wil je op de hoogte gehouden worden over rouw of activiteiten van Het Nieuwe Rouwen?

 

Ja! Hou mij op de hoogte