Ondersteuning professionals


Je geniet van je werk, je bent blij dat je mensen kunt helpen die het moeilijk hebben. Door jouw interventies help je ze verder op weg. 
Of je staat voor de klas en bent de steun en toeverlaat van een kind die geconfronteerd is met een verlies.

Je wilt gebruik maken van het online rouwverwerkingsprogramma dat ik heb ontwikkeld om jouw sessies met rouwenden nóg meer kracht bij te zetten.

Al twintig jaar ondersteun ik bij het thema rouw en verlies. Dit kan door middel van een training, supervisie, leertherapie, of begeleiding op de werkplek. Regelmatig word ik gevraagd leerkrachten en klassen te ondersteunen als er een ingrijpend verlies plaatsvindt. Je kunt me ook tegenkomen bij lezingen op symposia of bij uitvaartondernemers.
Voorlichting op scholen aan ouders over hoe zij hun kind in rouw kunnen helpen, is een (bijna) vast onderdeel van mijn werkweek. 
De afgelopen jaren ben ik ook vaak dagvoorzitter geweest bij symposia die te maken hebben met verlies (scheiding, dood, gezondheid).

In februari 2019 ontwikkelde ik het online rouwverwerkingsprogramma Lutografie. Dat kan nu ook door anderen  ingezet worden om rouwende clienten nóg meer te kunnen bieden, 

"Dank je wel voor de verhelderende training over verlies. Ik heb zin om aan de slag te gaan met de geleerde methodieken".
(Monique, werkzaam bij Veilig Thuis)

Wat kan ik voor jou betekenen?

Wil je op de hoogte gehouden worden over rouw of activiteiten van Het Nieuwe Rouwen?

 

Ja! Hou mij op de hoogte