Lutografie 
online rouw-
verwerkingsprogramma


Sommige rouwprocessen lenen zich goed voor specifieke online therapie. Lutografie is een online therapie. Er zijn modules voor therapie na een overlijden en therapie na echtscheiding. Nadat je een dierbare bent verloren staat je wereld stil. Hoe kun je uit het dal klimmen? Hoe kun je de rouwfases doorlopen? In trajecten van 12 sessies maak je een persoonlijk rouwboek met behulp van opdrachten, meditaties, artikelen en lees- en filmtips. Dit doe je op je eigen tempo en onder of zonder (online) begeleiding van een therapeut. Jouw herinneringen staan centraal.

Lutografie bij rouwverwerking

Lutografie is een samenvoeging van Luto (rouw) en Grafie (vastleggen). Na elke sessie van deze therapie krijg je opdrachten mee die je uitvoert wanneer het jou uitkomt. Met Lutografie geven we herinneringen een plek en ga je een andere relatie aan met het verleden en de toekomst.

Lees hier het artikel over Lutografie

Lutografie

Een traject kiezen en starten

Je kunt meteen beginnen met het vastleggen van jouw rouw. Er zijn vier trajecten die je los of in één keer kunt aanschaffen. De kosten hiervan bedragen € 75,- per traject, of € 260,-- voor alle vier de trajecten. Informeer bij ons of aanvullende vergoeding vanuit je zorgverlener mogelijk is.

Valt het toch tegen? Dan kun je de eerste veertien dagen je account opzeggen en krijg je je geld terug.

Wil je op de hoogte gehouden worden over rouw of activiteiten van Het Nieuwe Rouwen?

 

Ja! Hou mij op de hoogte