Online lessen in rouw:
"Mijn rouw en ik"


"Ik voelde me een aansteller om wat ik allemaal niet kon, niet wilde en waar ik teleurgesteld over was. Deze lessen in rouw hebben mij zo veel duidelijk gemaakt! Ik sta nu sterker in mijn schoenen"

Ineke, volgde de lessen in rouw vier maanden na het overlijden van haar partner

Ik herken mezelf niet meer. Ik snap niet hoe ik zó moe kan zijn. Voor mij hoeft het niet meer. Ik kan me niet concentreren, mijn werkgever vraagt wanneer ik weer kom en veel mensen vinden dat 'het' maar over moet zijn.


Voor iemand in rouw is dit een heel bekend verhaal. Ik hoor ze dagelijks in mijn praktijk. De online "Lessen in rouw: Omgaan met mijn rouw" geeft uitleg over het rouwproces en biedt tips en tricks hoe je in deze turbulente tijd overeind kan blijven. Je krijgt 21 concrete lessen. Elke les begint met een korte introductievideo, geeft verdere uitleg van theorieën rondom rouw, en sluit af met een interessante (youtube) video of artikel om je verder te verdiepen.

Je ontvangt meteen toegang tot de online lessen voor € 34,95

Jij wilt en moet door. Maar hoe? Je ontvangt 21 lessen met concrete handvatten die je meteen kunt toepassen.

Wil je op de hoogte gehouden worden over rouw of activiteiten van Het Nieuwe Rouwen?

 

Ja! Hou mij op de hoogte