Online lessen in rouw: 
"Mijn rouw en ik"


"Ik voelde me een aansteller om wat ik allemaal niet kon, niet wilde en waar ik teleurgesteld over was. Deze lessen in rouw hebben mij zo veel duidelijk gemaakt! Ik sta nu sterker in mijn schoenen"

Ineke, volgde de lessen in rouw vier maanden na het overlijden van haar partner

Onbegrip bij rouw

"Ik herken mezelf niet meer. Ik snap niet hoe ik zó moe kan zijn. Voor mij hoeft het niet meer. Ik kan me niet concentreren, mijn werkgever vraagt wanneer ik weer kom en veel mensen vinden dat 'het' maar over moet zijn."

Wanneer je in rouw bent zal het onbegrip richting jezelf en de omgeving je bekend voorkomen. Wij horen het dagelijks in onze praktijk.

Lessen in rouw helpt je tijdens het rouwproces

De lessen in rouw helpen je door meer uitleg te geven over het rouwproces en geeft je tips en trucs over de omgang met rouw. Het bestaat uit 21 concrete lessen. Elke les begint met een introductievideo, geeft uitleg over theorieën rondom rouw en sluit af met een interessante video of boeiend artikel zodat je je verder kunt verdiepen.

Je ontvangt meteen toegang tot de online lessen voor € 34,95

Je wil en moet door. Maar hoe? In 21 concrete lessen krijg je hulp bij rouwverwerking en tips die je direct toe kunt passen.

Wil je op de hoogte gehouden worden over rouw of activiteiten van Het Nieuwe Rouwen?

 

Ja! Hou mij op de hoogte