
Omgaan met rouw en verlies voor de professional
Rouwacademie training
Rouw volgt op een verlies. Rouw wordt vaak gekoppeld aan verlies door overlijden, maar je kan evengoed rouwen om bijvoorbeeld baanverlies, echtscheiding, gezondheid, verhuizing of covid.
In de dagelijkse praktijk kom je als hulpverlener heel veel rouw tegen. Als hulpverlener kun je het gevoel hebben met lege handen te staan. Wat zijn de juiste vragen? Waar mag je het wel of niet over hebben? Wat is een goede opbouw van de therapie? Wat kun je doen met je eigen gevoel van machteloosheid?
Deze online training biedt kennis en houvast!
Kennis geeft houvast en begrip

Page [tcb_pagination_current_page] of [tcb_pagination_total_pages]
Page [tcb_pagination_current_page] of [tcb_pagination_total_pages]
Omgaan met rouw en verlies geeft je alle tools om cliënten te begeleiden
“Omgaan met rouw en verlies bestaat uit acht modules. Deze bestaan steeds uit een introductievideo, een geschreven uitleg over de theorie rondom rouw en we sluiten af met een opdracht of casus. Als je kiest voor de training inclusief online trainingsavonden, komen we om de week online bij elkaar om telkens twee modules te bespreken en met elkaar in gesprek te gaan.
De lessen helpen je meer inzicht te krijgen in het rouwproces van je client, en met handreikingen hoe je jouw cliënt kan ondersteunen.
Je ontvangt:
Accreditatie (alleen als je kiest voor het volgen van de online bijeenkomsten): SKJ 25,6 ptn / vFAS 4 ptn / Vaktherapie 32 ptn / NIP A&O A&G 24 PTN, Registerplein 32 ptn, LV-POH-GGZ 20 ptn, NVvPO 12 ptn, NVRG 16 punten.
Ben jij er klaar voor en wil jij graag ontdekken
Kijk dan nu op de website voor de training die start in januari 2024
Wil je misschien eerst even contact om te onderzoeken of deze training bij jou aansluit? Dat kan! Mail of bel!