Online lessen in rouw: 
"Omgaan met mijn kind in rouw"


"Dankzij deze handvatten heb ik niet meer het gevoel met lege handen te staan, ik wil mijn kind graag helpen"

Jeanine, haar dochter van elf rouwt om het verlies van oma

Hoe begeleid ik mijn kind tijdens het rouwproces?

De pijn van je eigen kind voelen is heftig. Rouw omdat iemand waarvan hij of zij veel hield, is overleden. Je wilt voorkomen dat de ontwikkeling van je kind stagneert door het rouwproces. Hoe begeleid je je kind in rouw?

kinderen rouw

Lessen in rouw helpt jou en je kind tijdens het rouwproces

“Omgaan met mijn kind in rouw” bestaat uit 15 online lessen. Deze beginnen steeds met een korte introductievideo, geven uitleg over de theorie rondom rouw en sluiten af met een interessante video of boeiend artikel zodat je je verder kunt verdiepen. Inclusief concrete tips om je te helpen je kind in de rouw te begeleiden.

Je ontvangt meteen toegang tot de online lessen voor € 24,95

Bekijk hier de video van de eerste les.

Wat kun je verwachten in de vijftien lessen "Omgaan met mijn kind in rouw".

 • Introductie
 • Reacties kinderen
 • Interactie ouder kind
 • Zorgen van kinderen
 • Geef eerlijk antwoord
 • Leeftijd en doodsbesef
 • Regels geven
 • Grafbezoek
 • Grafbezoek
 • Het rouwproces
 • Parentificatie
 • Opvoeden niet meer vanzelfsprekend
 • Hoe blijf ik in gesprek
 • Hoe nu verder
 • Tot slot

Wil je op de hoogte gehouden worden over rouw of activiteiten van Het Nieuwe Rouwen?

 

Ja! Hou mij op de hoogte